Systeemplanken

Een systeemplanken vloer geeft uw woning een stoer, solide en sfeervol karakter. De delen van systeemplanken zijn opgebouwd uit een laag multiplex met een toplaag van massief hout. De planken kunnen rechtstreeks op een cementvloer worden verlijmd, maar kunnen ook zwevend worden geplaatst. Doordat de vloer bij rechtstreekse plaatsing wordt verlijmd op de ondergrond, heeft u een zo goed mogelijke geluidsdemping en minder werking van de planken. In het geval van huurwoningen raden wij aan om een vloer zwevend te leggen. Indien nodig kan de vloer bij deze montage gemakkelijk uit een woning gehaald worden. En het komt soms voor dat u geen vaste vloer in uw huurwoning mag leggen.

De systeemplanken vloer, duoplank of meerlaags parket is een relatief nieuw soort vloer dat snel is uitgegroeid tot een populaire vloerbekleding. De vloer ziet er stijlvol uit en zorgt voor een goede isolatie door de warmte vasthoudende toplaag. Het is mogelijk om uw systeemplanken vloer te combineren met vloerverwarming. De grootste voordelen van systeemplanken is dat de vloer naadloos wordt gelegd en de plank nauwelijks werkt, dus krimpt en uit zet.

Een systeemplanken vloer is bijna hetzelfde als een massieve vloer, maar biedt meer voordelen. Doordat de vloer als basis een multiplex onderlaag heeft, wordt er veel in kosten bespaard. Ook onderhouden is met deze vloer geen probleem, doordat de vloer naadloos is komt er geen viezigheid tussen de vloerdelen.

Neem gerust contact met ons op!

Wij staan u graag te woord via email.
Via het formulier hieronder kunt u via email contact met ons opnemen.
Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden.