PVC

Een sterke, slijtvaste, waterafstotende, duurzame, onderhoudsvriendelijke en geluid- en warmte-isolerend vloer is een kunststof PVC vloer. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in natuurlijke houtmotieven, maar ook in betonlook of met een steenprint. De vloer kan op basis van print, vorm, legpatroon en kleur aangepast worden op de stijl van iedere kamer in uw huis. De opbouw van het PVC zorgt ervoor dat zelfs de houtnerven in de vloer voelbaar zijn, maar naast een mooi uiterlijk zorgt dit er ook voor dat de vloer minder snel slijt en makkelijk te onderhouden is. Door een goede warmte afgifte is de vloer uitermate goed geschikt voor vloerverwarming.

Wij hebben een uitgebreid assortiment PVC vloeren van de merken Mflor, Greenflor, Therdex, Vivafloors, Moduleo, Aspecta, Gerflor, Quick-step, Expona, Vinyl concept, Sence, Douwes dekker en Coretec. De vloer wordt direct op de vlakke ondervloer gelijmd of gelegd, waardoor weerkaatsing van geluid terug de kamer in wordt voorkomen. Dit draagt bij aan een fijne akoestiek in uw huis. Bij verlijming ontstaat er een directe verbinding met de ondergrond waardoor loopgeluid stiller is dan bij zwevende vloeren.

U kiest voor een vloer met een hout-, beton of steenlook, die dankzij de huidige technieken nauwelijks van echt te onderscheiden is. U heeft de looks van een houten of natuurstenen vloer, maar niet het onderhoud. De vloer staat voor een leven lang interieur plezier.

Neem gerust contact met ons op!

Wij staan u graag te woord via email.
Via het formulier hieronder kunt u via email contact met ons opnemen.
Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden.