Parket

Parket is het neusje van de zalm als het aankomt op vloerbedekking. Door het grote aanbod aan houtsoorten is er altijd een vloer die prachtig uitkomt in uw kamer. De parketvloer is een natuurlijk product en geeft een warme uitstraling aan uw woning. Echter, de vloer ziet er niet alleen warm uit, maar voelt door de goede isolatie ook warm aan. Het is net als bij andere vloerbekleding mogelijk om parket te combineren met vloerverwarming. Parket heeft als voordeel dat het een meerwaarde is voor uw woning. Ook al denkt u misschien nog niet aan het verkopen van uw woning. Een parketvloer krijgt meer karakter naarmate u de vloer meer en meer gebruikt.


Een parketvloer geeft uw woning een persoonlijk, warm en gezellig karakter. De vloer heeft gegarandeerd een lange levensduur doordat we werken met slijtvaste en duurzame materialen. Wij leggen vloeren in diverse natuurlijke tinten en houtsoorten zoals eiken, teak, notelaar, esdoorn, kastanje, kambala en merbau. Door het uitgebreide assortiment en doordat parket in iedere kamer van uw woning kan worden geplaatst is het geschikt voor iedere interieur stijl. Vaak denken mensen bij parket aan een volledig massief geschaafde plankenvloer, maar het is een verzamelnaam voor de verschillende hardhouten vloeren. Parketvloeren zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en soorten, namelijk massieve planken, systeemplanken, lamelparket, tapis en bourgogne.

Heeft u na loop van tijd kleine beschadigingen of gebruikssporen op uw parket? Dan is de vloer eenvoudig te renoveren en op te schuren. In tegenstelling tot sommige andere soorten vloerbekleding is bij een parketvloer een constant klimaat het beste voor de vloer. Deze vloerbekleding is minder goed bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen, maar er zijn wel verschillende mogelijkheden. Wij houden bij plaatsing rekening met de mogelijkheid dat de vloer nog kan gaan uitzetten of krimpen. Zo heeft u in iedere situatie een vloer waar u nog jaren van kunt genieten.

Neem gerust contact met ons op!

Wij staan u graag te woord via email.
Via het formulier hieronder kunt u via email contact met ons opnemen.
Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden.