Marmoleum

Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is daardoor een duurzaam en milieu vriendelijk product. Het materiaal kan vrijwel volledig worden hergebruikt. Marmoleum is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en designs en heeft een bijzondere uitstraling. De vloer staat naast de duurzaamheid bekend om de lange levensduur.

De vloer wordt vanwege de goede eigenschappen vaak gebruikt in scholen, gymzalen, ziekenhuizen, kantines en kantoren. Het materiaal is brandveilig en heeft een gladde, warme en vlakke vloerafwerking door het duurzame en hygiënische karakter. Naast een vloer die uit één kleur of patroon bestaat, is het mogelijk de vloeren te voorzien van verschillende kleurvakken, teksten of logo’s. Ook kan de vloer worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming.

Wilt u bijdragen aan klimaatverandering? Dan is deze eerste CO2 neutrale vloer ter wereld van het merk Forbo zeer geschikt. De unieke eigenschappen maken het mogelijk dat de vloer voor 43% uit gerecycled materiaal bestaat en volledig biologisch afbreekbaar is.

Neem gerust contact met ons op!

Wij staan u graag te woord via email.
Via het formulier hieronder kunt u via email contact met ons opnemen.
Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden.