Lamelparket

Een parketvloer is de houten vloer die veel sfeer in huis brengt. Een stoer en robuust lamelparket wordt met de jaren steeds mooier en geeft een warme uitstraling aan uw interieur. De vloer bestaat uit verschillende lagen waardoor het een betaalbare optie is. Welk houtsoort of welke afwerking u ook kiest, een lamelparket vloer is de perfecte basis in huis.

De vloeren zijn verkrijgbaar van naturel tint tot een donkere houten vloer en van witte olie tot een grijze vloer. U kunt een vloer vinden passend bij ieder interieur en elke woonstijl. Naast een warme uitstraling, voelt de vloer ook warm aan doordat het hout zich aanpast aan de temperatuur van de omgeving. De vloer is daarbij ook te combineren met vloerverwarming. Lamelparket heeft in tegenstelling tot andere vloeren van hout door de stabiele opbouw een minimale werking.

Het parket is verkrijgbaar in vele houtsoorten en afwerkingen, hierdoor is er voor iedere woonstijl een gewenst parket. De vloeren zijn van hoge, duurzame kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Neem gerust contact met ons op!

Wij staan u graag te woord via email.
Via het formulier hieronder kunt u via email contact met ons opnemen.
Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden.